Jeu de Boules Clinics

Onze accommodatie heeft alles in huis om uw bedrijfsuitje, verjaardag of andere feestelijke gelegenheid tot een succes te maken. Geniet daarbij van de franse sfeer en maak kennis met een ontzettend leuke sport. Onze vereniging beschikt over een verenigingsgebouw met keuken en een terrein met 16 speelvelden.

Onze eigen leden leiden alles in goede banen voor u. Ook verzorgen wij desgewenst de catering. Met bedrijven in onze directe omgeving kunnen we afspraken maken om bijvoorbeeld een BBQ of een volledig verzorgd warm en/of koud buffet aan te bieden.

 

Na een warme ontvangst met koffie of thee gaan onze gasten het speelveld op, waar iedereen na een korte uitleg van het spel zelf aan de slag gaat. Er volgt een kleine competitie, waarbij per speelronde door het lot bepaald met wie en tegen wie men speelt. Dit alles zorgt niet alleen voor de nodige strijdlust, maar ook voor een ongedwongen sfeer waarbij veel gelachen kan worden en leuke gesprekken ontstaan. We gaan uit van een groepsgroote van minimaal 12 en maximaal 64 personen.

M.u.v. onze reguliere speeltijden; de vrijdagen en competitiedagen kunt u het hele jaar door bij ons terecht voor een clinic, zowel s'avonds als overdag. Onze speeldagen zijn:

Dinsdagavond, donderdagavond en zondagmiddag.