Beste leden en bezoekers, vanaf dinsdag 29 september 2020 gelden de onderstaande regels m.b.t. het Coronavirus; het clubhuis is gesloten echter er kan wel gebruik worden gemaakt van de toiletten.

Voor leden en bezoekers:

Voordat je gaat spelen:

* Neem je eigen verantwoordelijkheid en bezoek alleen onze vereniging als je geen gezondheidsklachten hebt. Blijf thuis als één van de volgende (ook milde) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)

* Als lid ben je verplicht je aan te melden voor speelavonden; dit kan d.m.v. onze nieuwsapp

* Reis je samen met anderen die niet tot dezelfde huishouden behoren met de auto (of ander privévervoer) dan is het advies om een mondkapje te gebruiken.

 

Tijdens het spelen:

* Op de banen (binnen en buiten) moet je 1,5 meter afstand van elkaar houden

* Schud geen handen voor en na het spelen

* Gebruik alleen je eigen boules en but. Raap geen andermans boules of but op. Om te voorkomen dat er na een werpronde niet duidelijk is welke boule van wie is, is het aan te raden om de boules te markeren met een watervaste viltstift. Daarnaast wordt het advies gegeven om de equipe die de werpronde heeft gewonnen als eerste de boules op te pakken.

* De speler die de but verkeerd uitwerpt, pakt zijn but op. De tegenstander legt een eigen but op de reglementaire afstand (tussen de 6 en 10 mtr.)

* Maak alleen gebruik van je eigen meetinstrumenten (rolmaat/meetlint)

* Maak alleen gebruik van je eigen tossmunt

* Indien tijdens het spel gemeten moet worden dan houden de overige spelers minimaal 1,5 mtr afstand

* Er wordt iemand aangewezen die de werpcirkel oppakt/neerlegt. 

 

 

 

 

 

Op zaterdag 5 september zijn er 2 led-lampen geplaatst op onze accommodatie.