Dan kan zeker; hieronder lees je hoe dat kan; wat de kosten zijn en wat er nog meer bij komt kijken. 

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je natuurlijk altijd even mailen naar info@jbvcoevorden.nl of langskomen op de vereniging.

Alles op een rij:

- Het Primaire lidmaatschap kost € 73,50  per jaar excl.  spelerslicentiekosten van de NJBB. 

- Een Extra lidmaatschap kost € 36,75 per jaar excl. spelerslicentiekosten van de NJBB

- Voor jeugd tot 18 jaar geldt een gratis lidmaatschap (uitgezonderd de licentiekosten van de NJBB; zie onderstaande prijzen);

- Het lidmaatschap van JBV Coevorden kan op elk moment van het jaar ingaan. In het eerste jaar betaal je naar rato van het aantal maanden dat je lid bent;

Kosten spelerslicentie NJBB:

- Licentiekosten (senioren) per jaar: € 26,50*

- Licentiekosten vanaf 1 juli (senioren): € 13,25*

- Licentiekosten (junioren tot 18 jaar) per jaar: € 13,25*

- Licentiekosten vanaf 1 juli (junioren tot 18 jaar): € 6,50*

Genoemde prijzen zijn volgens prijspeil 2024

Wat krijg je daarvoor?

Allereerst een prima sfeer, waarbij er zowel plek is voor de recreatief ingestelde speler als de wedstrijdspeler. Respectvol met elkaar omgaan is hierbij een belangrijk uitgangspunt.

Als lid kun je natuurlijk lekker komen boulen op de reguliere speelmomenten.  Tevens krijg je een licentie waarmee je kunt deelnemen aan diverse competities zoals de NPC (Nederlandse Petanque Competitie) en de WTC (Winter Tripletten Competitie)  die door de NJBB  worden georganiseerd maar ook aan toernooien bij alle andere jeu de boules/petanqueverenigingen in Nederland en buitenland. Daarnaast kunt u deelnemen aan de Nederlandse Kampioenschappen. Hiervoor wordt een bijdrage gevraagd ten hoogte van het inschrijfgeld.

Het enige dat wij hiervoor terugvragen is dat je je ook een paar keer per jaar vrijwillig inzet. Bijvoorbeeld door een paar keer bardienst te draaien of mee te helpen met het onderhoud aan banen of gebouw. Dat is alles.!

Clubkleding

Als lid van JBV Coevorden is het niet verplicht om clubkleding aan te schaffen. Voor sommige toernooien en competities kan het overigens wel voorkomen dat teams dezelfde kleding moeten dragen. In dat geval biedt de vereniging clubkleding aan tegen redelijke prijzen. (meer info bij de secretaris)

Lid worden

Je kunt lid worden door een mailtje te sturen naar ons e-mailadres.  Natuurlijk kun je ook naar de vereniging komen en daar een inschrijvingsformulier invullen/meenemen.  

Toelichting lidmaatschap en toelating

1. De kosten van het lidmaatschap zijn vermeld op onze website. Tijdens de jaarlijkse Algemene Vergadering bij de behandeling van de begroting kan tot aanpassing worden besloten.

2. Overeenkomstig art. 6  van de Statuten beslist het bestuur over de toelating van leden.

3. JBV Coevorden gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, zie hiervoor onze privacypolis

Toelichting licenties

- Licenties (Primaire of Extra) worden uitsluitend uitgereikt aan leden van JBV Coevorden.

- Licenties worden uitgereikt nadat aan de bijbehorende financiële verplichtingen zijn voldaan.

- Jongeren tot 18 jaar hebben een jeugdlicentie.

- Spelers kunnen in toernooien en competities uitsluitend uitkomen voor de vereniging waarvan de naam vermeld staat op de licentie.

- In het jaar waarin het lidmaatschap ingaat worden de kosten naar rato van het aantal maanden in rekening gebracht.

- Jongeren tot 18 jaar betalen geen lidmaatschapsgeld; de kosten van de jeugdlicentie zijn echter wel voor rekening van de jongere.

 

Aanvragen lidmaatschap

Het aanvragen van een lidmaatschap  kan d.m.v. een mail te sturen naar info@jbvcoevorden.nl o.v.v. "aanvraag lidmaatschap"